Inscrits 3ª convocatòria

FINALITAT DE LA CONVOCATÒRIA

Donar l'oportunitat a 25 persones d'aconseguir, per relativament pocs diners, una temporada gratis amb el Peugeot 206 XS de La Copa RECOSAP.

FUNCIONAMENT DE LA CONVOCATÒRIA

Serà portada a terme al circuit escola de Castellolí Park Motor. Hi hauran 25 pilots, els quals es repartiran en grups de 5 i a cada grup se li assignarà un monitor i un cotxe.

Un cop fets els grups es farà un briefing de funcionament del cotxe, explicació tècnica del recorregut del circuit i una petita classe teòrica de conducció del cotxe en concret.

Desprès es passarà a l’acció. Cada pilot farà 10 voltes al circuit amb el monitor de copilot, amb la finalitat de prendre notes del que es pot millorar en la conducció.

Finalitzat aquest apartat, hi haurà un temps dirigit a que els pilots puguin aclarir els seus dubtes amb més tranquil·litat.

Tornem a l’acció, 10 voltes més on serà opcional portar al monitor de copi. En el cas que preferim anar-hi sense, aquest prendrà notes des de fora.

Desprès de dinar es farà una explicació per part del monitor dels punts a millorar.

Finalment es faran 3 voltes cronometrades, les quals serviran per determinar el pilot més ràpid, que serà el que s’emporti el premi.

El premi consisteix en córrer la temporada 2013 gratis a la Copa RECOSAP.

El preu de la prova és de 354€ IVA inclòs.

HORARIS I ADMISSIONS

Horaris de les proves

  • De 9:00 a 9:45 briefing
  • De 9:45 a 11:15 10 voltes per pilot
  • De 11:15 a 12:00 esclariment dubtes conducció
  • De 12:00 a 13:30 10 voltes més per pilot
  • De 13:30 a 15:00 dinar
  • De 15:00 a 15:45 esclariment dubtes conducció
  • De 15:45 a 18:00 3 voltes de crono
ADMISSIONS

Aquestes convocatòries estan dirigides a gent amb poca o cap experiència al món dels ral·lis. Pe tant, centrem les inscripcions a gent que no hagi fet mai més de 4 ral·lis.

En el cas que hi hagi demanda de pilots amb més experiència es farà una convocatòria només per a aquests pilots.

Formalització de l'inscripció a la prova:

S'ha de fer un gir postal a la direcció següent:
C/Onze de Setembre, 51
08508 Masies de Voltegrà
Jaume Albí Pérez

Cal indicar el nombre de ral·lis en els quals s'ha participat (si s'escau), el nom complet, l'adreça, el DNI, l'edat així com un telèfon i adreça de correu electrònic.

Un cop rebut el gir postal, s'enviarà un correu electrònic de confirmació i sortiran com a inscrits a la pàgina web i el Facebook de la Copa RECOSAP.

PROJECTE DE FUTUR

Situació hipotètica que es podria trobar un pilot inscrit a la convocatòria:

S’inscriu a la convocatòria RECOSAP pagant 354€, guanya el premi i corre una temporada gratuïta a la Copa RECOSAP, quedant guanyador de la mateixa. El premi per guanyar la Copa és: un ral·li gratis amb el 107 del Volant RACC per tal de conèixer-lo, seguit de tota la temporada del Volant RACC pagant només les inscripcions dels ral·lis. Els premis quedaran a compte de RECOSAP, els quals seran destinats, en cas de guanyar el Volant, a afrontar la temporada següent amb un Suzuki Swift a la Copa Suzuki.

Les condicions en les quals es participarà en aquest campionat seran condicionades per diversos factors; tanmateix, RECOSAP es compromet a fer-ho amb el mínim cost possible.

INSCRITS 3ª CONVOCATÒRIA - 2 de febrer 2013
Franc Olivé Iborra
Ian Ubach
Carlos Díaz
Aleix Vila
Albert Pérez Martí
Pere Enric Rovira
Àlex Mena
Marc Vall Ferrer
Oriol Barcons
Raül Castán
José María García Galera
David Molero
Daniel Soto
Lluís Montserrat

+INFO

www.coparecosap.com - Tel: +34 938570625